...

I am strong, because I am weak...
I am beautiful, because I know my flaws...
I am a lover, because I have been afraid...
I am wise, because I have been foolish...
And I can laugh, because I’ve known sadness...
Feeds RSS
Feeds RSS

19 Sep 2011

What I Want To Do Once I Have A Lover

hoho kebiasaan meong klo suka ma sesuatu bakal di eksplore dioprek terus sampai bosennn...setelah kemaren di tunjukin kebo lagu Rain yang "Instead saying goodbye" sekarang meong mau berbagi lagunya Rain yang feat G.Na. Lucu deh lagunya, abg getoh...kan beberapa hari terakhir kemaren Kebo dan Meong menjadi remaja belasan tahun lagi selama 2 hari, maen ke Blok M (tempat nongkrong para ABG), muter-muter pake bus Trans Jakarta, beli baju kembaran, beli kaca mata segedhe muka, teledor ketiduran di bus Trans Jakarta (kayaknya kalo ini bukan meong abg, tapi meong sekarang pun masih suka ketiduran dan kebablasan tempat tujuannya), nongkrong di seven eleven (ya ampyun gila ini kan tempat nongkrong anak gaul malam Jakarta getohhh), berkelana di Dunia Fantasi Ancol. Biasanya kan kalo Kebo dan Meong berkostum kerja tiap hari selalu di panggil ibu, selama dua hari ini Kebo dan Meong berkostum top to toe layaknya remaja belasan tahun, kompak lagi berdua, cerita lengkapnya di posting selanjutnya plus foto-foto kita deh (akhirnya identitas kebo dan meong terungkap hahaha tapi gak janji y fotonya, nunggu persetujuan kebo). Sekarang meong mau melanjutkan sedikit kelabilan dengan membagi lyrics dan video lagunya Rain feat G.Na atau G.Na feat Rain ya..


What I Want To Do Once I Have A Lover

Namjachinguga sengimyon hago shipdon il nomuna mana nan nul kumul guwoso
Chot bonje kilgorieso kisuhe bogi du bonje marya chunchonheng sebyok kicha
se bonje sopung gagi ne bonje dunge ophigi dasot bonje kopulingun kibon
boo boo boo jongmal dalkomhal koya

We iroke dugun dugun dugun dweni sengakman hedo
Han gajishik meil meil meil nowa da he bol koya
Nan nega iso haruga julgowo ijenun duriranun ge
Ne sojunghan no baby baby baby boo~

Yojachinguga sengimyon hago shipdon il negedo mana hangsang burowo heso
Yosot je shimyayonghwa ilkop je nolidongsando yodop bonje kamjak ibentudo
boo boo boo jongmal hengbokhal koya
We iroke dugun dugun dugun dweni sengakman hedo
Han gakishik meil meil meil nowa da he bol koya
Nan nega iso haruga julgowo ijenun duriranun ge
Ne sojunghan no baby baby baby baby boo~

Honjayotdon sengiri haril opdon jumari
Irum butun nalduri ijen kidaryojwo

Duriraso chowa hamkeraso chowa
Odie inunji do muwol hadunji nowa

Na gu junge jeil jeil jeil hago shipdon han gaji
Nol saranghe gu mal gu mal gumal han bon marhe bonun il
Nol saranghe ku mal ku mal kumal han bon duro bonun il
Nege wa jwoso nomuna gomawo negyote nega inunge
Namane sarang baby baby baby baby boo
baby baby baby baby boo~


video

ini meong bagi video perform nya G.Na feat Jo Kwon 13 September 2011 special Chuseok, sama bagusnya suaranya Jo kwon dengan Rain, secara sumber nya sama, sama-sama besar dari JYP (Jin Young Park)






What I Want To Do Once I Have A Lover (English)

There are so many things I’ve wanted to do once I had a boyfriend, I’ve always dreamed
First, kissing on the street, second, you see, is a train to ChoonChun at dawn
Third, going on a picnic, fourth, getting a piggyback ride, fifth, couple rings are standard
boo boo boo it would be really sweet

Why does my heart beat thump thump simply at the thought
I’m going to do each of things daily daily daily with you
My day is enjoyable because I have you, now that the two of us are together
My precious you, baby baby baby baby boo~

There are so many things I’ve also wanted to do once I had a girlfriend, I’ve always been envious
Sixth, late night movie, seventh, amusement park too, eighth, surprise event too
boo boo boo, I would be really happy

Why does my heart beat thump thump simply at the thought
I’m going to do each of things daily daily daily with you
My day is enjoyable because I have you, now that the two of us are together
My precious you, baby baby baby baby boo~

My once lonely birthdays, boring weekends
I now await labeled days

I like that it’s the two of us, I like that we’re together
Wherever I am, whatever I’m doing with you

The one thing I’ve wanted to do most most most out of those things

“I love you,” saying those words those words those words just once
“I love you,” hearing those words those words those words just once
Thank you so much for coming to me, you being by my side
My love, baby baby baby baby boo~
baby baby baby baby boo~

yang video perform asli G.Na feat rain belum nemu euy, baru yg audio plus suport picture aja...





0 comments:

Posting Komentar